• Cloudoplossingen en -advies voor MKB en ZZP

  Als ondernemer heb je ongetwijfeld de verschuiving van fysieke opslag naar opslag in de cloud gemerkt. Wil je met jouw onderneming hierin meegaan?

  ICT-BehnCon helpt jou aan de juiste cloudoplossingen voor jouw bedrijf. Al naar gelang jouw wensen, zoeken en implementeren we precies dat wat bij jouw werkzaamheden en de groei van jouw onderneming past.

  Op die manier blijf jij meedraaien in de digitalisering.

 • Cloudoplossingen en -advies voor MKB en ZZP
 • Diverse zakelijke cloudoplossingen

  Diverse zakelijke cloudoplossingen

  De digitale wereld ontwikkelt zich steeds verder en nog altijd razendsnel, ook op zakelijk gebied. Om goed mee te kunnen komen op de zakelijke markt is het noodzakelijk dat je mee blijft gaan in deze ontwikkelingen.

  Een van de meest recente voorbeelden is het werken in de cloud. Hoe ga je hier als kleinschalige of zelfstandige ondernemer mee om? Wat voor cloudoplossing past er bij jouw bedrijf?

  Er zijn immers allerlei opties wat betreft cloudopslag, waaronder de Microsoft-cloud, de Office 365-cloud, een hybrid cloud of een OneDrive equivalent als Nomadesk.

  In dit soort situaties staat ICT-BehnCon je met alle plezier bij met deskundig advies over de meest passende cloudoplossingen voor het MKB of vppr ZZP’ers. Vervolgens kunnen wij de geschikte cloudoplossing voor je regelen. Hiervoor werken we regelmatig samen met Copaco.

  Wij kunnen elke gewenste oplossing voor jouw bedrijf leveren.

 • Persoonlijk advies en ondersteuning

  Persoonlijk advies en ondersteuning

  ICT-BehnCon denkt graag mee met jouw onderneming. Dankzij onze ruim 30-jarige ervaring in de IT-wereld hebben wij een weelde aan kennis over alle mogelijke opties, welke wij tijdens een persoonlijk gesprek met je delen.

  Onze eerste afspraak zal altijd face-to-face plaatsvinden, zodat beide partijen een vertrouwensrelatie op kunnen bouwen. Hierna werken wij voornamelijk op afstand, maar natuurlijk kunnen wij jou bij blijven staan en desgewenst periodiek op locatie langskomen.

  Schakel ons bijvoorbeeld in voor netwerkbeheer, hosting of andere ICT-oplossingen om na implementatie van je cloudoplossingen van kwaliteit en veiligheid verzekerd te blijven.

  Blijf groeien als onderneming en schakel ICT-BehnCon in voor cloudadvies over wat de beste optie voor jou is. Voor vragen of een afspraak bereik je ons 24/7 via tel. 038-2303500 of een e-mailbericht naar het contact e-mailadres. We helpen je graag verder.