• Webhosting naar de behoeften van jouw bedrijf

  Om jouw diensten kenbaar te maken, online vindbaarheid te vergroten en simpelweg mee te komen in de steeds verder digitaliserende zakenwereld is een website onmisbaar.

  ICT-BehnCon helpt je met het zetten van de nodige stappen door middel van het regelen van jouw webhosting. Van het regelen van de domeinregistratie tot het SSL-certificaat kopen: wij doen het voor jou.

  ICT-BehnCon heeft sinds enige tijd de webdiensten ondergebracht in een aparte onderneming, WebDOT. Nog steeds dezelfde kenmerken, alleen een andere noemer.

 • Webhosting naar de behoeften van jouw bedrijf
 • Een hostingpakket op maat

  Een hostingpakket op maat

  Hier bij ICT-BehnCon werken we met diverse hostingpakketten via cloudservers. Doorgaans gaat het hier om een pakket met domeinhosting, een bepaalde hoeveelheid opslagcapaciteit, dataverkeer en een aantal mailboxen.

  Maar alles is aan te passen op de wensen en behoeften van jouw onderneming.

  Wil je een compleet pakket of ben je juist op zoek naar een optie in goedkope hosting? Bij onze hosting is er van alles mogelijk.

  Bovendien helpen wij je bij het aanvragen van een SSL-certificaat. Dit is cruciaal om de veiligheid van de website en diens bezoekers te waarborgen.

  Heb je al een eigen website, maar nog geen certificaat? Dan regelen wij dit eveneens graag voor je. Hierin zijn wij te allen tijde zeer flexibel.

 • Flexibel en van kwaliteit

  Flexibel en van kwaliteit

  Flexibiliteit is slechts een van de kenmerken die ons het ideale adres maakt voor jouw webhosting. Zo kun je het ons gerust laten weten indien je de hosting stop wilt zetten.

  In principe bieden wij jaarcontracten met automatische verlenging, maar wanneer je de opzegtermijn mist of andere mogelijkheden wilt bespreken, staan wij hier uiteraard voor open.

  Daarnaast gaan wij vanzelfsprekend altijd zorgvuldig met jouw domein en andere gegevens om en bieden we continu kwaliteit.

  Dankzij het maatwerk dat we leveren betaal je nooit teveel en verkrijg je standaard een hostingpakket dat aansluit op de behoefte van jouw bedrijf nu en in de toekomst.

  Op die manier blijf je meekomen op de digitale zakenmarkt. Schakel ICT-BehnCon vandaag nog in voor jouw domeinhosting om niet achter te blijven op de digitale zakelijke markt.

  Meer informatie of een afspraak verkrijg je door contact met ons op te nemen door een e-mailtje te sturen naar het contact e-mailadres of te bellen naar 038-2303500. Wij helpen je spoedig verder.

 • SSL-certificaten voor je website of webshop

  Digitale certificaten voor je website of e-mail

  Een digitaal certificaat is tegenwoordig bijna noodzakelijk. Zeker wanneer via die website persoonlijke gegevens van bezoekers verstuurd kunnen worden.

  Uiteraard geldt dit ook voor webshops.

  Zo'n digitaal certificaat, of SSL-certificaat, geeft de bezoekers de garantie dat ze de website bezoeken die ze denken te bezoeken en dat de datastroom die tussen de gebruiker en de website over het internet gaat, versleuteld is.

  Daarnaast kennen we natuurlijk ook de digitale certificaten waarmee je je e-mail berichten beveiligt.

  Het digitaal ondertekenen en versleutelen van e-mails voorkomt het onderscheppen, lezen en wijzigen van e-mails door derden. Het geeft de ontvanger de garantie dat het bericht ongewijzigd en van jou afkomstig is. Als de ontvanger ook een certificaat heeft, kun je versleutelde e-mail verzenden waardoor deze alleen voor de ontvanger te lezen is.